Kroos heeft niets te wensen

Middenvelder Toni Kroos van titelverdediger Real Madrid wilde woensdagavond na de uitschakeling van stadgenoot Atlético Madrid (1-0) in de Champions League geen voorkeur uitspreken voor een tegenstander in de halve finales. "Ik heb niets te wensen", zei de Duitse international, die vorig jaar zomer van Bayern München overstapte. "Als je kijkt naar de ploegen bij de laatste vier gaat het wat mij betreft om de beste vier teams van Europa. Gemakkelijk zal het dus sowieso niet worden."

Met Real Madrid, plaatsten ook Barcelona, Bayern München en Juventus zich voor de halve eindstrijd. De loting is vrijdag in Nyon. Kroos werd vorig jaar met Bayern München nog door Real Madrid uitgeschakeld in de strijd om een finaleplaats. Over een pikant weerzien met zijn vorige club wilde hij na de succesvolle return tegen Atlético nog niet praten.

"We zijn geduldig gebleven", zei hij nog wel over de grimmige thuiswedstrijd tegen de aartsrivaal. "Over twee duels waren wij duidelijk de betere ploeg. Atlético heeft geen kans gehad."