Full House terug op televisie

Fans van Full House kunnen volgend jaar hun hart ophalen bij een spiksplinternieuwe reeks afleveringen van de tv-serie. Producent en acteur John Stamos heeft officieel bevestigd dat Netflix volgend jaar dertien afleveringen van Fuller House, zoals de titel luidt, aanbiedt.

"We werken hier al jaren aan", vertelde Stamos, die in de originele serie Jesse Katsopolis speelde, maandagavond in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live. Het gerucht dat er een vervolg op de in de jaren 80 en 90 wereldwijd populaire serie zou komen, ging al veel langer.

Fuller House begint met een reünie van een uur, waarna de spin-off volgt. DJ Tanner (Candace Cameron-Bure), haar zusje Stephanie (Jodie Sweetin) en buurvrouw Kimmy Gibbler (Andrea Barber) spelen de hoofdrollen in de nieuwe reeks.

Stamos produceert de serie en speelt een gastrol. Hij hoopt dat de rest van de oude cast ook wil meedoen. Volgens Netflix wordt gesproken met Mary-Kate en Ashley Olsen, die de rol van Michelle Tanner deelden, Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone) en Lori Loughlin (Rebecca Donaldson Katsopolis).