Ex klaagt Sofia Vergara aan om embryo's

Nick Loeb heeft zijn ex-verloofde Sofia Vergara aangeklaagd. Hij wil de Modern Family-actrice ervan weerhouden dat ze twee embryo's vernietigt, weet In Touch Weekly.

Zes maanden voordat Nick en Sofia uit elkaar gingen, hebben ze in november 2013 embryo's laten invriezen. De vrouwelijke embryo's zijn een product van Sofia's eitjes en Nicks spermacellen. Nu de relatie voorbij is, ziet Vergara er niets meer in de embryo's te behouden, maar Loeb ziet dat anders.

"Nick heeft altijd al vader willen worden en hij zal er alles aan doen om de embryo's te redden", aldus een insider. "Nick voelt zich emotioneel erg betrokken bij deze embryo's omdat hij gelooft dat het leven begint bij de conceptie."

Uit de rechtbankpapieren blijkt verder dat Sofia en Nick in het verleden gebruik hebben gemaakt van een surrogaatmoeder. Tot twee keer toe mislukte het plaatsen van een embryo bij deze vrouw. Ook claimt Nick dat de 42-jarige actrice hem meerdere keren heeft mishandeld. "Ze heeft hem twee keer in het gezicht gestompt, ze heeft hem geschopt en ze heeft haar telefoon naar hem gegooid. Ook schold ze hem vaak uit. Ze noemde hem 'een loser', 'waardeloos' en gebruikte andere vernederende termen."