'Charly Luske wil gestolen telefoon terugkopen'

Charly Luske roept de man die dinsdag zijn iPhone heeft gestolen op om zich bij hem te melden. De zanger wil zijn telefoon graag terug en is zelfs bereid ervoor te betalen.

De iPhone 6 van Charly werd gepikt toen hij voor een fotoshoot in Amsterdam was. Via Facebook laat de man van Tanja Jess weten dat de dader en een 'vermoedelijke handlanger' op beeld zijn vastgelegd. "Er is duidelijk te zien dat je m'n telefoon van tafel pakt en in je zwarte schoudertas stopt." Hij heeft gehoord dat de dief een bekende van de politie is.

Luske heeft nog geen aangifte gedaan. "Ik weet niet waarom je hem gestolen hebt", schrijft hij. "Als je geld nodig hebt, wil ik je dat best lenen of geven. Maar mijn telefoon heb ik echt nodig en wil ik dus zo snel mogelijk terug. Een nieuwe kost zomaar 800 euro, en dat is veel geld, maar dat hoef ik jou niet te vertellen natuurlijk, want jij werkt er ook 'hard' voor..."

Charly hoopt dat de dief contact met hem opneemt. "Dan komen we vast tot een bevredigende deal. Als je het geld echt nodig hebt omdat je kinderen geen eten hebben, laat dan maar zitten. Koop vooral groente en fruit en geen McDonald's.."