Justin Bieber hardhandig verwijderd van Coachella

Justin Bieber is afgelopen zondag op hardhandige wijze verwijderd van het Coachella festival. De getalenteerde jonge artiest Het knaapje werd daarbij zelfs in een wurggreep genomen. Op de website van TMZ is zelfs een wazig filmpje van het gebeuren te zien.

Biebertje was samen met zijn aanhang op weg naar een optreden van Drake toen het gezelschap bij de artiesteningang werd tegengehouden door de beveiliging, die hem wisten te melden dat Bieber en consorten het optreden in de concertzaal konden bekijken. Bieber liet de beveiliging zien dat hij over het juiste polsbandje beschikte maar de beveiligingsmedewerker was niet onder de indruk en liet Bieber weten dat hij weg moest gaan.

Volgens ooggetuigen ging Justin Bieber daarop in discussie met de beveiligingsmedewerkers en liet ze weten dat het voor hem onmogelijk zou zijn om tussen de andere mensen naar het concert te kijken vanwege opdringerige Beliebers. Nadat er enige tijd heen en weer gezeurd was liet een medewerkster van het festival weten dat zij Bieber en co wel wou escorteren naar het artiestengebied achter het podium. Op dat moment was de beveiliging van Coachella er helemaal klaar mee en nam de jonge Canadees in een wurggreep. Bieber kreeg daarna te horen dat hij niet meer welkom was op het festival.

Volgens anonieme bronnen heeft Bieber laten weten dat hij Coachella op vrijwillige basis heeft verlaten en er nog over nadenkt om gerechtelijke stappen te gaan ondernemen tegen de hardhandig omhelsende beveiligingsmedewerkers.

 

#Breaking: Justin Bieber KICKED OUT of #Coachella... after being placed in chokehold [VIDEO] http://t.co/nmB5xwvumZ pic.twitter.com/xqNkFXdacC

13 april 2015