Slet zwanger na gangbang 25 kerels

Ergens in Engeland loopt een vrouw rond die spijt als haren op haar hoofd heeft na een ruige nacht. Zij is namelijk zwanger geraakt nadat zij zich door maar liefst 25 kerels snoeihard heeft laten nemen. Ze weet nu echter niet wie de vader is.

De Britse kwaliteitskrant de Daily Mirror kent een leuk vragenhoekje in het vrouwenkatern. In het obscure hoekje 'Dear Coleen' kunnen vrouwen hun ei kwijt. Meestal gaat het om wat saaie levensvragen, maar deze is echter wel heel opmerkelijk.

"Lieve Coleen", begint de anonieme schrijfster. "Ik ben echt heel erg stom geweest. Ik ben onlangs naar een feest geweest en heb daar in een dronken bui seks gehad met alle aanwezige mannen. Er stond namelijk porno op en besloot dit na te doen."

"Nu heb ik echter ontdekt dat ik zwanger ben. Niemand droeg namelijk een condoom. Ik weet niet wat ik moet doen, maar de zwangerschap voortzetten lijkt me niet echt verstandig. Ik heb geen idee wie de vader is: ze kunnen het namelijk alle 25 zijn. Ik schaam me kapot!"

Heel Engeland valt nu over haar heen, en ook van Coleen zelf krijgt ze geen bijval. Coleen is droevig gestemd over de brief en raadt de vrouw aan om een soatest te ondergaan en in therapie te gaan. De raadgeefster hoopt dat de briefschrijfster een wijze les heeft geleerd en raadt haar aan de dokter haar probleem voor te leggen.