Chinees met 17 vriendinnen ontmaskerd

Een Chinees met de achternaam Yuan scoort een 10 op de Schaal van Djeez. De eindbaas hield er zeventien vriendinnen tegelijkertijd op na. Hij viel door de mand na een auto-ongeluk. Een heel legertje vrouwen kwam hem in het ziekenhuis opzoeken.

De meervoudig casanova woont in de stad Changsha, in het zuiden van China. Daar sloeg het noodlot toe toen Yuan door een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandde. Op zich al vervelend, maar toen ziekenhuismedewerkers de familie in kennis stelden, was het hek van de dam. Een compleet legertje vrouwen tussen de 20 en 40 jaar meldde zich aan het ziekbed.

Huilen
Bij het ziekenhuis waren ze met stomheid geslagen. Met (slechts) één vrouw heeft Yuan een kind, met een andere vriendin was hij al negen jaar samen. Weer een andere vrouw stond aan de vooravond van een huwelijk met Yuan. Ene Xiao Li had al anderhalf jaar een relatie met de multi-tasker: 'Toen ik zag dat er meer en meer mooie meisjes in het ziekenhuis kwamen opdagen, kon ik niet stoppen met huilen.'

Het schijnt dat Yuan ook erg bedreven was in het lospeuteren van geld; meerdere vriendinnen steunden hem financieel. En Yuan blijkt niet alleen vrouwen te bedriegen. Hij vervalste ook een universiteitsdiploma om aan werk te komen. In werkelijkheid heeft de fantast alleen een middelbare-schooldiploma. Het lachen zal hem wel vergaan, want hij kan gerechtelijke stappen wegens fraude tegemoet zien. 

Pics
Voor wie gehoopt had op foto's van de 17 vriendinnen: de verwachtingen die de tussenkop wekt, kunnen we helaas niet inlossen. Er zijn alleen wat interviewbeelden met wazig gemaakte gezichten. Je zult het moeten doen met onderstaande foto van Yuan. Sterkte...