Gudelj ontkent contact met Ajax

Vanochtend kwam De Telegraaf met het bericht, dat Ajax en Nemanja Gudelj dichtbij een vijfjarige overeenkomst zouden zijn. Bij monde van technisch directeur Marc Overmars is er zeker interesse in de middenvelder, maar een akkoord is zeker nog niet bereikt. Dit meldt AD Sportwereld.

Na de training van vandaag liet Gudelj overigens weten nog niet met Ajax gesproken te hebben. "Voor zover ik weet, heeft mijn zaakwaarnemer dat ook niet gedaan", aldus de voetballer. "Ik weet dat er interesse is van clubs, maar ik concentreer me op het vervolg van het seizoen. Ik wil niet praten over een transfer, want er is geen transfer. Ik ben er nog niet uit wat het beste is, binnen- of buitenland."

Ajax beschikt met Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Thulani Serero en Lucas Andersen al over een aantal prima middenvelders. Daarnaast trainen ook Donny van de Beek en Nouri, beide uitkomend voor Jong Ajax, al regelmatig met de hoofdmacht mee. Toch is trainer Frank de Boer van mening dat Gudelj iets aan zijn huidige selectie kan toevoegen.