Quantum Break uitgesteld tot 2016

Na het bericht over meerdere games, The Legend of Zelda en Uncharted 4: A Thief's End, die uitgesteld zijn tot 2016 is nu Xbox exclusive Quantum Break aan de beurt.

Uitgever Microsoft en ontwikkelaar Remedy Entertainment kondigden vandaag aan dat de game wordt uitgesteld tot 2016 nadat eerder verwacht werd dat de game eind dit jaar uit zou komen. In een verklaring reageerde Shannon Loftis op de vertraging en wat voor effect dat zal hebben op de rest van de games in ontwikkeling. "We hebben de sterkste game line-up in Xbox geschiedenis, met exclusives als Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Fable Legends, Forza Motor Sport 6 en meer die in de komende maanden worden aangekondigd. Met zoveel games die dit jaar uitkomen en het uitstellen van Quantum Break tot 2016 wordt onze geweldige line-up verlengd tot volgend jaar."

Naast de verklaring van Shannon had creative director Sam Lake van Remedy Entertainment ook iets te zeggen over het uitstellen van de game. "We zijn heel trots om deel uit te maken van deze grote Xbox line-up. We bedanken onze fans voor hun geduld en maken gebruik van deze gelegenheid om de game te polijsten en verfijnen en zo de entertainment ervaring die van ons verwacht wordt te creëren."