Erron Black en oude bekenden in Mortal Kombat X

Neatherrealm Studios heeft op een symbolische Black Friday Erron Black en Shinnok aangekondigd voor Mortal Kombat X. Daarnaast is Liu Kang getoond met gameplay.

Erron Black is een personage uit de comics, die eigenlijk al zo vaak geteaset is dat het geen verrassing is dat hij in het roster aanwezig is. Twee van zijn variaties zijn Marksman, waarin hij naast zijn revolvers nog een geweer gebruikt, en Outlaw, waarin dat geweer is vervangen voor een zwaard. Shinnok is een tovenaar die bekend is van vele eerdere delen. Twee van zijn variaties zijn Imposter, waarmee hij mensen faket en Bone Master, waarin hij uit het niets wapens van botten tovert en gebruikt.

En dan Liu Kang, een van de favorieten in Mortal Kombat. Dit keer heeft hij Dragon Master als variatie, waarin hij onder andere beter is in zijn vuurballen smijten. Bycicle kick is natuurlijk ook van de partij. In de Flame Fist-variatie kan hij zijn vuisten in vuur veranderen, waardoor hij meer schade doet, ook als de tegenstander blokt. ZIjn bycicle kick ruilt hij in voor een snelle vuistencombo, die al gekscherend bycicle punch wordt genoemd.

Mortal Kombat X komt 14 april uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. PlayStation 3 en Xbox 360 komen later uit.

Voor het gemak de hele stream:

Erron Blacks aankondigingstrailer: