Agente aangevallen met... moedermelk

Een Australische vrouw heeft een wel heel bijzondere manier gevonden om een agente aan te vallen. Tijdens het fouilleren heeft ze de agente bespoten met melk uit haar borsten. Voor sommige FOK!'ers is dit vast een interessante lesbische fetish, maar de politie vond de moedermelk-aanval wat minder leuk. De vrouw moet bijna een week in de cel doorbrengen.

De 26-jarige Erica Leeder (foto staat hier) is dinsdag gearresteerd vanwege een reden die in de berichtgeving niet wordt genoemd. Hoe dan ook: ze werd grondig gefouilleerd op een politiebureau in Rockinham; een stadje in Zuidwest-Australië, net onder Perth. Het bovenste deel van haar lichaam was volledig naakt. Op dat moment zag Leeder (nog een foto, omdat het kan) haar kans schoon: ze greep haar borst en kneep er eens flink in...

De moedermelk spoot in het gezicht, over de armen en de kleren van de vrouwelijke politieagent die haar fouilleerde. Bij de Western Australia Police Union hebben ze nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Ze beschouwen het incident als een aanval op de agente. Het is namelijk mogelijk dat de melk ziektes overbrengt.

De volgende dag mocht het bedreven melkmeisje zich voor de rechter verantwoorden vanwege het aanvallen van iemand in een publieke functie. Niet voor het eerst, want Leeder is al eerder voor een soortgelijk vergrijp veroordeeld. Ze komt daarom niet op vrije voeten en blijft tot komende dinsdag in voorlopige hechtenis. Ook wordt onderzocht of er bij haar een steekje los zit.

Of Leeder ook plannen heeft om binnen afzienbare tijd in Nederland op vakantie te gaan is onbekend.