David Hasselhoff met autoshow naar Amsterdam

Knight Rider-ster David Hasselhoff, dj Afrojack en Formule 1-kampioen Lewis Hamilton komen naar Amsterdam. Op 26 mei verzamelen zij zich met nog een aantal andere wereldsterren in de Amsterdam ArenA voor het evenement Gumball 3000.

De show is vernoemd naar de beroemde jaarlijkse autoralley, waarbij wereldsterren in superwagens in zes dagen zo'n 5000 kilometer afleggen. De optredens van de grote namen worden afgewisseld met een spectaculaire show van de auto's die dit jaar in de race mee rijden. Nog nooit waren er in Nederland op één locatie zoveel auto's van Ferrari, Bugatti, Porsche en Pagani bij elkaar te zien, aldus de organisatie donderdag.

Gumball 3000 gaat dit jaar van start op 23 mei in Stockholm. De coureurs rijden via Oslo en Kopenhagen naar Amsterdam, waar zij op 26 mei arriveren. Na Amsterdam te hebben aangedaan vertrekt de karavaan naar San Francisco en Las Vegas, waar op 30 mei de finish is.

Kaarten voor de Gumball 3000-show zijn te krijgen via de website van de ArenA. Fans die een VIP-ticket kopen, kunnen de supercars ook van dichtbij bekijken.

David Hasselhoff (Foto: Novum)
David Hasselhoff (Foto: Novum)