Gratis demo van The Crew

Een gratis demo van de action-driving MMO The Crew is vanaf 25 maart beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Deze gratis demo laat je twee uur door Noord-Amerika racen. De vooruitgang tijdens de demo wordt behouden indien je besluit om de game te kopen om verder te spelen.

Voor de huidige spelers van The Crew zijn het Vintage Car Pack en de Vintage Live Update, inclusief een nieuwe PvP-modus, nu ook beschikbaar. In het Vintage Car Pack zit de klassieke Chevrolet Corvette C2, de Chevrolet Corvette C3 en de Spyker C8 Aileron bevat. Het Vintage Car Pack is nu zonder extra kosten te downloaden voor Season Pass-houders en is ook apart verkrijgbaar.

Er zijn ook vier nieuwe factiemissies beschikbaar voor alle spelers in de Vintage Live Update. Een dirt race door het Wilde Westen, deelnemen aan de ‘Bayou Brawl’ in het zuiden van Noord-Amerika, cruisen op de legendarische Route 66 en een ritje in Sin City om goederen op te sporen die vernietigd moeten worden.

De Blitz Brawl PvP-modus is ook toegevoegd, waarbij het doel is om van zone tot zone te rijden en alleen of als team punten te scoren. Ram je tegenstanders uit de zone om je kansen op overwinning te vergroten.

The Crew is uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.