Ruim 4 miljoen zien finale Boer zoekt vrouw

De finale-aflevering van het KRO-programma Boer zoekt vrouw heeft zondagavond ruim 4,2 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit de cijfers die de Stichting Kijkonderzoek maandag bekendmaakte.

Maar liefst 4.287.000 mensen keken naar de ontknoping waarin duidelijk werd of boerin Bertie en de boeren Jan, Theo, Geert en Tom nog samen zijn met de vrouwen die ze in een eerdere uitzending kozen.

Het populaire datingprogramma staat op nummeréén in de lijst van best bekeken programma's op zondag. Op de tweede plaats volgt Studio Sport Eredivisie met 3.283.000 kijkers. Het Journaal van 20.00 uur werd door 3.036.000 kijkers bekeken.

Tussen Bertie en Esther blijkt het overigens 'best dik aan' en ook bij Jan en Rianne zit het goed. Maar bij Theo en Nancy is het nog niet helemaal koek en ei. Ze zien elkaar wel regelmatig maar spreken van een 'waardevolle vriendschap'. Ook Geert en Hetty hebben nog wat hobbels te nemen, maar zeggen op de goede weg te zijn. Tom en Rimke zijn allebei niet superverliefd maar willen het nog wel een kans geven.

Vorig jaar keken bijna net zo veel mensen naar de finale van het KRO-programma. Toen zagen 4.235.000 de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw Internationaal.

Ruim 4 miljoen zien finale Boer zoekt vrouw
Ruim 4 miljoen zien finale Boer zoekt vrouw (Foto: ANP)