Petitie voor Jeremy Clarkson in tank afgeleverd

De petitie die was opgezet opgezet om de veelbesproken Top Gear presentator Jeremy Clarkson te steunen, is vandaag in stijl afgeleverd bij het hoofdkantoor van de BBC. 'The Stig' reed met een tank door hartje Londen en overhandigde een kist met 1 miljoen handtekeningen aan een medewerker van de BBC. De petitie is een protest tegen het mogelijk ontslag van Clarkson.

Clarkson kreeg ruim een week geleden een schorsing aan zijn broek na een scheldpartij jegens zijn producent. Momenteel staat hij op non-actief en worden er ook geen opnames gemaakt voor het programma Top Gear. Het is nog maar de vraag of Jezza terug mag komen nadat hij al meermaals door het uiterst politiek correcte BBC op de vingers is getikt.

Collega Richard Hammond meldt op Facebook dat er rond deze tijd een 'nieuwe' presentator gaat worden aangekondigd. Zodra hier meer over bekend is laten wij het uiteraard weten.

Stig bezorgt petitie met tank (Foto: Mark Patterson)
Stig bezorgt petitie met tank (Foto: Mark Patterson)

Update 16.55 uur:
Collegae James May en Richard Hammond blijven voorlopig de BBC nog even dollen. De nieuwe presentator voor Top Gear is niemand minder dan 'Jennifer Clarkson'. Voor trouwe kijkers een bekende naam.

Jeremy had vorig seizoen een weddenschap gesloten waarin hij zei dat als de Porsche 918 sneller zou zijn dan de McLaren P1, hij zijn naam zou veranderen in Jennifer. De weddenschap loopt overigens nog steeds aangezien de fabrikanten weigeren hun auto's uit te lenen aan het programma voor een test.

Jennifer Clarkson (Foto: James May, Facebook)
Jennifer Clarkson (Foto: James May, Facebook)