Veel informatie over Mortal Kombat X

Vanavond was er weer een livestream van Netherrealm Studios waarin ze enkele nieuwe personages en informatie toonden over Mortal Kombat X. De personages Kung Jin, Mileena en Takeda zijn in al hun g(l)ory getoond zoals je hieronder kunt zien.

Kung Jin is een Shaolin monnik met een variatie waarin hij allerlei soorten pijlen kan afschieten. Vooral de pijl waarmee hij de supermeter van zijn tegenstander verlaagt gaat voor veel irritatie zorgen in wedstrijden. Mileena is een oude bekende en zet vooral haar dolken en tanden in haar tegenstanders. Takeda is getraind door Scorpion en is een meester in zwepen en snelle combo's. En ja, natuurlijk is van elk een fatality te zien. Smakelijk!

Om ragequiters, mensen die  niet tegen hun verlies kunnen en de wedstrijd verlaten, enigszins nog leuk te maken voor de achterblijver is er een nieuwe -ality: Quitality. Het hoofd van de tegenstander ontploft.

Test your luck is weer terug uit Mortal Kombat 9. Hierin zijn er allerlei variaties die je kunt kiezen die tijdens de wedstrijd gelden. Zo vallen er speciale vuisten die een krachtige slag geven aan diegene die ze oppakt en gebruikt, double damage en Klose Kombat, zodat de arena opeens een stuk kleiner wordt. Zo zijn er meer bizarre speciale regels die gekozen kunnen worden om een match nog interessanter te maken.

Mortal Kombat X komt 14 april uit op pc, Xbox One en PlayStation 4. De last-gen generatie is schijnbaar uitgesteld, een nieuwe datum is nog niet bekend.

Quitality:

Kung Jin:

Mileena:

Takeda:

Test your luck: