Contractsysteem in WildStar

NCSoft en Carbine Studios geven meer informatie over het contracts-systeem in WildStar, een nieuwe feature die beschikbaar wordt in de Invasion: Nexus-update.

Het contractsysteem is een van de vele toevoegingen die beloofd zijn door product director Mike Donatelli om een nog plezieriger WildStar in 2015 te brengen. Deze end-game content voor de MMO kan in relatief korte tijd opnieuw worden uitgespeeld en biedt high-level spelers van level 50 de kans om beter gear te krijgen. Contracten vinden we straks op contract boards in elke grote stad. Er zijn vijf nieuwe opdrachten per dag, waarvan je er maximaal drie mag kiezen. PvE en PvP worden apart geteld, dus je mag er maximaal zes uitvoeren. Contracten zijn er in bepaalde moeilijkheidsgraden, logischerwijs krijg je nog betere gear als je de lastigere eruit pikt.

Wildstar is een MMO met abonnementsvorm en is al een tijdje uit voor pc. Je kunt ook tijd bijkopen door ingame credits te gebruiken, zodat je als je maar genoeg speelt geen echt geld hoeft uit te geven om te kunnen blijven spelen.

Wildstar contracts

Wildstar contracts