Kim Kardashian heeft te vaak seks

Kim Kardashian raakt maar niet zwanger. Volgens haar dokter zou dat kunnen komen omdat ze te vaak seks heeft, vertelt de socialite aan E! News.

"Ik heb er alles aan gedaan om zwanger te worden", vertelt de vrouw van Kanye West. "Er is een lijst van dingen die je niet zou moeten doen en daar heb ik me tien maanden lang perfect aan gehouden."

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van realityserie Keeping Up With The Kardashians schepte ze op over haar seksleven: ze zou het wel 500 keer per dag doen. "De dokter zei dat ik misschien teveel seks heb", vertelt Kim. "Hij zei dat één keer beter is. We hebben alles geprobeerd." Die 500 keer was natuurlijk overdreven, ze geeft aan dat ze het in werkelijkheid 'maar 15 keer' per dag doet.

Ze heeft alle instructies nauwkeurig gevolgd om zwanger te worden en omdat dat niet heeft geholpen, gaat ze het nu anders proberen. "Ik ga alles doen dat ik wil doen. Hopelijk word ik zwanger door alles fout te doen. Ik ga mijn strategie compleet veranderen."