Liverpool blijft in spoor Manchester United

Manchester United moet nog steeds vrezen voor Liverpool. De ploeg versloeg Swansea City in de Premier League. Het werd 0-1. Swansea City speelde in de eerste helft dominant tegen Liverpool. De club had veel kansen om de score te openen, maar faalde om het vizier op scherp te krijgen.

Bafetimbi Gomis, Gilfy Sigurdsson en Wayne Routledge hadden grote kansen. Liverpool wist zich echter staande te houden. De ploeg van trainer Brendan Rodgers was er veel aangelegen om in het spoor van Manchester United te blijven.

Liverpool kwam na de rust steeds meer in de wedstrijd. De club creëerde wat kansjes en werd al snel beloond. Daniel Sturridge gooide snelheid in het spel en bediende Jordan Henderson. De vice-aanvoerder tikte de bal over doelman Fabianski.

Swansea probeerde nog wat klaar te spelen met twee wissels, maar faalde in efficiëntie. Liverpool mag daardoor nog steeds hoop houden op plaatsing voor de Champions League. Het verschil met Manchester United bedraagt twee punten.