Moslims strijden zaterdag voor sharia in Duits Wuppertal

Vandaag is het feest in het Duitse Wuppertal. Separatistische fascistische moslims demonstreren democratisch voor alleen 'lebensraum' voor islamieten. Ander minder, minder, minder volk dient op te zouten dan wel naar goed islamitisch gebruik een kopje kleiner gemaakt te worden.

Ook dienen vrome moslims die zich getrouw aan de goede islamitische gebruiken en de ter plaatse recentelijk ingevoerde sharia hebben gehouden, zoals het alleen beroven, vermoorden dan wel op andere wijze bruut verkrachten van westerse varkens en daarvoor door de westerse honden onterecht in de petoet zijn gesmeten, zo snel mogelijk in vrijheid gesteld en met 'respect' overladen te worden.

Het kan natuurlijk niet uitblijven dat de oorspronkelijke autochtone westerse racisten zich bedreigd voelen. Daarom organiseren Pegida, HoGeSa en de andere ordinaire rechts-extremisten, racisten, roomblanke hooligans en fascisten een gezamenlijk tegenoffensief in een vertwijfelde poging de tsunami aan Midden-Oosterse barbarij te keren.

De Duitse politie weet niet zo goed wat ze met deze feestelijkheden aan moeten. Dit ondanks eerdere Harense ervaring waar men het in Bonn, Solingen en Keulen hoorde donderen toen de gematigde moslims de politie te lijf gingen. Daarom is voor de zekerheid van 1000 man westerse ordehandhavers het verlof of vrije dag ingetrokken om te scheidsrechteren. Ook is niet duidelijk meer welk rechtsstelsel er nu eigenlijk van toepassing is, het Duitse of de sharia.

In september voelden de moslims zich namelijk groot genoeg in democratisch aantal om ongevraagd de sharia in het centrum van Wuppertal in te voeren en shariapolite te laten marcheren ter naleving van Mohammeds reglementen. Dit tot groot verdriet van de lokale commerciële hoeren, homo's, alcoholisten, gokkers, muzikanten en pornografiefans.

Update 23.20 uur:
De Standaard bericht dat een paar gemaskerde anti-islam protestanten de politie hebben bekogeld met flessen en vuurwerk. Pegida oprichter Lutz Bachmann riep zijn aanhang van ongeveer 1000 man op om het fatsoen te bewaren en niet tot sloopacties over te gaan. Wegens dit onfatsoenlijk gedrag van sommige rechtse betogers kregen de beschermers van westerse vrijheden geen toestemming om te paraderen en moesten ze plaats blijven.

Ook onder de 100 moslims en wat anti-fascisten waren er die zich niet konden gedragen en het fouilleren op wapens van weinig 'respect' vonden getuigen en dienovereenkomstig islamitisch reageerden op deze schending van de eer. Een grootschalige oorlog die gevreesd werd bleef verder uit.


Duitse Emee is er niet niet blij mee, da's pech, vrije dag weg (Bron: Ruptly TV)


De shariazone (Bron: Spiegel Online
)