Katy Perry eet patatje azijn in Amsterdam

De Amerikaanse zangeres Katy Perry ging deze week even Amsterdam in, waar ze was vanwege een optreden in de Ziggo Dome. Ze bezocht het Anne Frank Huis, maar dat doet iedereen dus dat boeit eigenlijk niet. Veel interessanter is haar bezoek aan snackbar High Snack op de Wallen. Daar at ze namelijk een patatje azijn.

De zangeres plaatste vervolgens een foto van zichzelf voor de pui van de zaak op Instagram. Die werd natuurlijk prompt bedolven onder de likes, en nu is ook eigenaar Younes wereldberoemd, schrijft AT5. De snackbar stond de volgende dag dan ook vol fans, die net als hun heldin ook een patatje azijn moesten hebben. Dat kwam goed uit, want Perry gaf geen cent extra. "Dat heb je met die sterren, die geven nooit fooi."

Uw nederige verslaggever eet ook wel eens patat met azijn, maar dan bij een bord fish & chips in een Ierse pub. Hij heeft zich laten vertellen dat die rare gewoonte is te herleiden op het feit dat azijn een soort afwasmiddel is. Een detergent in het Engels. Het breekt vet af, en houdt mevouw Perry dus slank. Weten we dat ook weer. Eet smakelijk!

 

Oh hey to you too, snack! (Also doing my best Lisa Loeb impression in these 👓)

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) onMar 10, 2015 at 7:13pm PDT