Man breekt piemel tijdens seks

Een 42-jarige man uit Boston is beslist niet benijdenswaardig. De Amerikaan heeft namelijk zijn spermaspeer gebroken tijdens een potje neuken. Bonusklacht: de beste man hoorde zijn jongeheer knappen...

Het pechgeval van de arme drommel is zeer uitzonderlijk. Het is zelfs zo uniek, dat het inmiddels staat beschreven in de New England Journal of Medicine.

Het verhaal wil dat de man zijn partner (onbekend of het een man of vrouw is) aan zijn paarsgepunte lans wilde rijgen. Hij prikte echter mis, want de Duitse helm ketste af op het perineum (het gebied net voor de anus) van zijn partner. De arme kerel hoorde duidelijk *KNAP!* en de piemel werd direct slap.

De man kromp ineen van de pijn. Toen hij zag hoe er bloed uit zijn kleine vriend spoot, besloot hij als een speer naar het ziekenhuis te gaan. Hier had de arts aan een korte blik genoeg.

Het slachtoffer werd meteen naar de operatiekamer gereden. Hier bleek al snel dat de onfortuinlijke Amerikaan de buitenmantel van een van zijn zwellichamen had gebroken. De zwellichamen zitten in je piemel, waar deze zich vullen met bloed om de boel stijf te houden.

Door de breuk was al het bloed weggelekt, zo de plasbuis in. Zo kwam het dat de beste man het bloed uit zijn koppie zag lekken. Na de operatie moest de Bostonees nog enkele malen op controle komen. Gelukkig werkt inmiddels alles weer naar behoren.