Danny Trejo te zien in From Dusk Till Dawn: The Series

Het tweede seizoen van de tv-versie van From Dusk Till Dawn is volop in productie en vandaag werd bekend dat een bekend gezicht zich bij de cast heeft gevoegd. Danny Trejo zal een rol spelen, maar het is niet dezelfde als in de film.

In de filmversie van From Dusk Till Dawn vertolkte Trejo de rol van Razor Charlie, maar deze rol, gespeeld door Sam Medina, is in de serie inmiddels vergeven én alweer vergeten dankzij de gebeurtenissen in het eerste seizoen. Trejo zal de rol van de Regulator spelen; een kwaadaardige agent die een donkere taak te vervullen heeft.

In het tweede seizoen van de serie, die is geproduceerd en deels geregisseerd door Robert Rodriguez en wordt uitgezonden op zijn eigen tv-zender El Rey, zal te zien zijn dat zij die de Titty Twister overleefd hebben allen hun eigen weg zijn gegaan. De officiële synopsis luidt als volgt:

"Seizoen twee begint met onze personages ieder in hun eigen wereld. Santanico en Richie zijn buiten Houston en leven als Bonnie en Clyde. Seth en Kate proberen rond te komen ten zuiden van de grens (met Mexico, red) en Freddie Gonzalez beschermt zijn vrouw en dochter in een buitenwijk van Houston. En Carlos Madrigal en Scott Fuller komen uit de Titty Twister als nieuwe personen. Ze komen uiteindelijk allemaal weer samen, en moeten het opnemen tegen een nog grotere dreiging."

From Dusk Till Dawn zal later dit jaar in première gaan op El Rey. De verwachting is dat voor internationale kijkers, en dus in Nederland, de afleveringen weer op wekelijkse basis op Netflix zullen verschijnen.

From Dusk Till Dawn: Seth en Richie
From Dusk Till Dawn: Seth en Richie