'Koe zwanger van seriedierenverkrachter'

Zo nu en dan kom je van die nieuwsberichten tegen dat je jezelf eerst even knijpt om er zeker van te zijn dat je niet in de één of andere schemerzone terecht bent gekomen waar alleen maar zwaar gestoorde dingen plaatsvinden. Zo ook dit relaas over ene Andy Loyola uit de Filipijnen. De 46-jarige man werd gearresteerd nadat hij op heterdaad was betrapt toen hij seks had met een koe, die eerder die dag als vermist was opgegeven.

Dierenvriend Andy Loyola (Foto: Daily Mail)
'Dierenvriend' Andy Loyola (Foto: Daily Mail)

Volgens boer Rustico Sarno, de eigenaar van het misbruikte dier, is de koe nu zwanger zonder dat daar een stier aan te pas kwam! De koe zal binnenkort onderzocht worden om aan te kunnen tonen of het dier werkelijk zwanger is geworden van het onderonsje met Loyola.

De 'zwangere' koe (Foto: Daily Mail)
De 'zwangere' koe (Foto: Daily Mail)

Volgens de lokale politie was Lotola waarschijnlijk onder de invloed van geestverruimende middelen toen hij zijn liefde aan de Filipijnse koe betuigde. De man zit momenteel achter de tralies in het politiebureau van de plaats Silang, vlakbij de stad Manila. Loyola wordt tevens beschuldigd van het verkrachten van andere dieren, waaronder diverse koeien, paarden en waterbuffels. Het is nog niet bekend wanneer de seriedierenverkrachter voor de rechter zal moeten verschijnen.