Iggy Azalea stopt met Instagram

Iggy Azalea heeft Instagram de rug toegekeerd. De 24-jarige rapper heeft dit vrijdag aangekondigd op de fotodienst. Iggy's management neemt haar account met 6,6 miljoen volgers voorlopig over. ''Iggy neemt even een break van sociale media."

De Australische rapper protesteerde donderdag nog tegen de paparazzi die haar privacy thuis schenden. Ze plaatste een foto van zichzelf en schreef erbij: ''Hier sta ik voor mijn huis waar een groot zwart hek omheen staat. Niemand zou zich thuis opgesloten moeten voelen. Zelfs mijn tuin is een plek waar ik word gefotografeerd. Ik roep mijn fans op zich daar bewust van te zijn als ze privéfoto's van me plaatsen. Het is illegaal om foto's met telelenzen te maken en publiceren van iemand die thuis is."

"Ik vraag vriendelijk daar goed over na te denken. Je huis is een plek om tot rust te komen. Ik wil dat mijn huis dat ook is, net als bij iedereen." Vorige maand stopte Iggy met Twitter, omdat ze boos was over paparazzi-foto's die gemaakt waren tijdens een strandvakantie. Ze was vooral boos op de mensen die via internet haar uiterlijk becommentarieerden.