Monnik verkracht 11-jarig meisje

Niet alleen katholieke priesters zijn goed in het verkrachten van kleine kindertjes, ook boeddhisten kunnen hier schijnbaar aardig bedreven in zijn. In Thailand is een monnik gearresteerd wegens vieze spelletjes met een 11-jarig meisje.

De rat werd gearresteerd in Rat Burana, een district van hoofdstad Bangkok. De verkrachter is de 56-jarige PhraSujinThammatheepo. 'Sujin' voor zijn vrienden, maar eigenlijk noemt niemand hem zo.

De twee hadden al contact met elkaar voordat de geile monnik het klooster in ging. Na zijn intreding kwam het meisje af en toe op visite, waarbij ze regelmatig wat geld toegeschoven kreeg om snoepjes, kleren en een mobieltje te kopen. De monnik legde de eerste verkrachting vast met net zo'n mobieltje. Daarna gebruikte hij het filmpje als chantagemiddel richting het meisje.

De politie trof na de inval dergelijk beeldmateriaal aan. Daarnaast vond men drie zakken met wiet, vier machetes en drie paintballgeweren in de wooncel van de monnik.

Naast de zware straf die hem boven het hoofd hangt, is PhraSujinThammatheepo ook nog eens uit de orde getrapt. De tempelreglementen staan namelijk geen vrouwenbezoek toe in het klooster.