Lekker wijf gaat naakt voor likes

Weleens gehoord van Daniella Chavez? Uw verslaggever tot op vandaag ook niet, maar nu wel. De 24-jarige Mexicaanse heeft namelijk een naaktfoto op internet gezet, in de hoop zo haar zelfvertrouwen op te krikken.

De mooie blondine werd afgelopen kerst gekroond tot Mexico’s Christmas playgirl van de maand van een bekend rukblaadje. Met een tikkeltje gepaste arrogantie deed ze dan ook mee aan de jaarlijkse Queen Vina del Mar-verkiezing.

Chavez was ervan overtuigd dat ze zou winnen, maar wederom kwam hoogmoed voor de val. Ze werd slechts derde, achter een vrouw van 51 lentes.

"Vaarwel, Vina del Mar", zei het lekkere blondje voor ze het podium afging. "Het was een geweldige ervaring. Bedankt, iedereen die heeft meegedaan."

Vervolgens besloot zij een naaktfoto van zichzelf op Instagram te zetten. "Haha, ik sta lekker onder de douche", schrijft ze bij het kiekje. "Fijne middag, en als je mijn foto niet leuk vindt, dat boeit me weinig."

Het posten van de naaktfoto heeft haar zelfvertrouwen zeker goed gedaan. De foto is al meer dan 13.600 keer geliket. Velen vinden dan ook dat zij de verkiezing had moeten winnen.