Ex-PVV'er: Nederland is in oorlog met islam

Voormalig PVV'er Arnoud van Doorn heeft tijdens een speech op de Malediven aangegeven dat de oorlog tegen de islam en moslims nergens zo hevig woedt als in Nederland. De bekeerling zette zijn geboorteland tijdens de bijeenkomst weg alsof het Noord-Korea zou betreffen.

"In Nederland bestaat vrijheid van meningsuiting, behalve dan voor moslims", oreert het gemeenteraadslid van de Partij van de Eenheid aan een menigte totaal verbijsterde luisteraars.

"Zoals ik al eerder zei: er is een wereldwijde oorlog aan de gang tegen de islam. Vooral in Europa en dan met name in Nederland. Altijd had ik het idee dat Nederland een erg open en tolerante maatschappij was. Nou, dat is het niet meer.", vervolgt het slachtoffer. "Er wonen 17 miljoen mensen, waaronder een minderheid van 1,2 miljoen moslims. Waar ik er eentje van ben. Hun leven is erg moeilijk. De xenofobie en haat richting moslims groeit. De media en de politiek zijn steeds meer tegen de islam."

"Uit eigen ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat de moslimminderheid in Europa en dan vooral in Nederland onderdrukt wordt. Ze zijn niet vrij. Er is een vrijheid van religie, maar niet voor moslims. "

Vervolgens doet de arme onderdrukte man een oproep aan de aanwezigen om naar Nederland te komen, om zelf te ervaren hoe onderdrukking eruit ziet. "Een bijeenkomst zoals we hier hebben, op de Malediven, is onmogelijk in Nederland", waarna Arnoud uiteenzet hoe in Rijswijk het een en ander misging en aardige 'geleerden' de toegang tot ons land werd geweigerd.

De bijna rechtstreekse oorlogsverklaring zoals boven omschreven is hier te vinden. Wie meer interesse heeft in het kots van Arnoud van Doorn kan onderstaand filmpje kijken.


In z'n allergoeiste mavo-engels.