R. de Boer: "Negentig procent zeker dat Frank bij Ajax blijft"

De toekomst van Frank de Boer bij Ajax is nog altijd niet duidelijk. Volgens broer Ronald is de kans echter groot dat hij in Amsterdam blijft. De Boer wordt in Engeland genoemd als nieuwe manager van Newcastle United. The Magpies zagen Alan Pardew dit seizoen vertrekken en hij werd opgevolgd door John Carver, maar de kans is groot dat er in de zomer een nieuwe trainer wordt aangesteld.

Derhalve wordt de naam van Frank de Boer veelvuldig genoemd. Zijn broer Ronald laat echter aan TalkSport weten dat hij niet denkt dat de Ajax-coach vertrekt. "Ik ben er negentig procent zeker van dat hij bij Ajax blijft."

"Het hangt allemaal af van de club die voor hem komt. Past het hele plaatje, dan zou hij een overweging kunnen maken. Maar er is geen haast om te vertrekken, want hij heeft het bij Ajax uitstekend naar zijn zin."

De Boer heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2017. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers liet al weten dat de kans klein is dat de coach dit kalenderjaar een nieuwe verbintenis tekent in Amsterdam.