Manor F1 trekt Will Stevens aan

Will Stevens zal dit Formule 1-seizoen gaan rijden voor Manor F1, zo is bekendgemaakt. De 23-jarige Brit was afgelopen seizoen al testrijder voor het Britse team, maar maakte zijn grandprixdebuut in Abu Dhabi voor Caterham dat inmiddels uit de racesport verdwenen is.

Ook Marussia/Manor kwam diep in de financiële problemen terecht en miste de laatste races van 2014, maar in tegenstelling tot Caterham kon er onder de naam Manor wel een doorstart gemaakt worden. Het team wil in Australië aan de start gaan verschijnen met een aangepaste 2014-auto. De datum voor vertrek van bolides naar Melbourne is 6 maart.

Stevens: "Het is fantastisch dat er bij Manor weer hard gewerkt wordt na alle inspanningen die geleverd zijn om het team te redden. Het zou zonder steun van alle leveranciers en mensen in de sport niet mogelijk zijn geweest, maar vooral niet door een fantastisch team bij Manor dat de klok rond werkt om in Melbourne op de grid te kunnen staan. Ik dank het team voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en ik kan niet wachten om al het harde werken volgende maand beloond te zien worden met een plek op de grid in Melbourne."