XL-condoom vindt gretig aftrek in NL

Blijkbaar komen er steeds meer FOK!kers bij in Nederland. Het aantal verkochte condooms met maatje XL is de laatste jaren namelijk explosief gestegen, zo weet RTL Nieuws.

Volgens de Nederlandse webshop Condoomfabriek.nl lopen er steeds meer grote blanke sabels in ons kleine kikkerlandje. In vijf jaar tijd hebben zij de verkoop van condooms met maatje 'huuuuuuge' met maar liefst 85 procent zien stijgen.

Ergens lijkt er iets niet te kloppen. Want volgens de kapotjesverkoper, die 11.340 klanten heeft gevraagd naar de lengte van hun spermaspeer, is de maat van de kloppende roede niet toegenomen. Al jaren blijft het gemiddelde namelijk tussen de 12 en 17 centimeter staan.

Volgens de rubberdealer is het enige dat is toegenomen, het ego van de Nederlandse man. Deze mannen blijken zich namelijk beter te voelen als de XL-condoom goed past.

"Op zich is er niets mis met het kopen van XL-condooms, maar het zal meer risico's met zich meebrengen dan een goed passend condoom", legt Robin Weesie, Co-CEO van Condoomfabriek.nl uit. "Een te groot condoom zal sneller afglijden en kan ook sneller scheuren door de extra wrijving."