Tourmanager van Nicki Minaj doodgestoken

DeVon Pickett, de tourmanager van Nicki Minaj, is dinsdagavond doodgestoken in een bar in de Amerikaanse stad Philadelphia. Een ander lid van het gevolg van de rapster raakte ook gewond en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

"Twee leden van mijn team zijn gisteravond neergestoken in Philly. Een is gedood. Ze waren er pas twee dagen, om te oefenen voor de tournee", liet Nicki weten via Twitter. Via Instagram condoleert Minaj de familie van Pickett en noemt ze de steekpartij een zinloze daad van geweld die het leven heeft gekost aan een fantastische vent.

De steekpartij volgde op een ruzie tussen de twee crewleden van Minaj en een andere man in een kroeg. Van de vermoedelijke dader ontbreekt nog ieder spoor.

Pickett werkte eerder met sterren als Rihanna en rapper Fabolous, die allemaal hun verdriet uiten op social media. "Ik kan niet geloven dat dit waar is. Hij was een van de aardigste, coolste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet en waarmee ik getoerd heb. We hebben zo veel plezier beleefd. Verdrietig om zo'n mooie ziel als die van jou te verliezen", schreef Rihanna op Instagram bij een foto van Pickett.