FOK! Wat een weer....Veel zon

Het gaat vandaag een fraaie zondag worden met flink wat zon en droog weer. Het is heerlijk om even in het bos te gaan wandelen of iets dergelijks, want met 7 tot 9 graden is het prima uit te houden buiten. Er staat een matig tot vrij krachtig windje uit een oostelijke richting. Een hogedrukgebied is bepalend voor het weer en dat blijft nog wel even zo.

Vrijwel de gehele komende week is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en perioden met zon. Ook de temperatuur schommelt weinig en ligt s'nachts rond de 0 graden en overdag warmt het dan op naar 7 graden. Bijzonder veel wind staat er ook niet.

Slecht weer is het voornamelijk aan de zuidkant van de Alpen. Daar kan vandaag en morgen tot méér dan een meter sneeuw vallen. Ook in delen van Italie en Zuid-Frankrijk wordt het slecht weer.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Ijsvogel1
Vandaag kijken we met KlapMongeaul naar de IJsvogel.

 IJSvogel2

IJSvogel3
Ook het Roodborstje was van de partij. Fraaie foto's Klap!