Barry Atsma zoekt neukpartner

Barry Atsma is al een heel tijdje vrijgezel. Aan Viva vertelt de acteur dat hij een nieuwe relatie wel ziet zitten. "Het is prima zo, maar een echte vaste liefde zou ik wel weer eens leuk vinden."

Maar waar vindt Barry een nieuwe vriendin? "Een radioprogramma heeft voor de grap een keer een profiel voor me aangemaakt op Tinder. Vrouwen sprongen er als een club hyena's bovenop. Nee, dat is niets voor mij", aldus Atsma. Aan het blad vertelt hij dat hij snel door heeft of vrouwen op hem vallen vanwege zijn bekendheid, 'dus dat staat me niet in de weg'.

Atsma komt meestal zelfverzekerd over, maar aan het blad laat de acteur weten natuurlijk ook wel eens onzeker te zijn. "Ik word onzeker als ik mijzelf terugzie en daar niet tevreden over ben. En dat heb ik om de haverklap", geeft Barry toe. "Aan de andere kant ben ik van nature heel positief ingesteld, ik heb een soort vertrouwen dat het allemaal goed komt."

Hoewel Barry de laatste tijd voor wat filmprojecten naar het buitenland ging, wil de acteur in Nederland blijven wonen. "Mijn kinderen zijn heel belangrijk voor me, ik besteed veel tijd aan ze en dat bewaak ik ook heel goed", aldus Barry. "Kan ik tijdens een bepaald project niet om 17.30 uur bij de bso staan, dan ben ik niet de man voor dat project."