FOK! Wat een weer....Wolkenvelden

Goedendag! De winter gaf gisterochtend nog een laatste stuiptrekking in het noorden van het land. Er viel daar motregen die op een bevroren ondergrond neerkwam en dat leverde ijzel op. Er gebeurde veel ongelukken en valpartijen. Doordat de temperaturen daarna snel opliepen trokken de problemen niet verder naar het zuiden toe. Op de meeste plaatsen viel gewoon wat lichte motregen.

Het is merkbaar zachter geworden en dat blijft voorlopig ook even zo. De maxima liggen vanmiddag tussen de 4 en 7 graden. Er zijn daarbij wolkenvelden, maar er is ook af en toe ruimte voor wat zon. Tegen de avond kan er weer wat lichte regen of motregen vallen. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig tot vrij krachtig.

De komende dagen houden we dit ietwat saaie weer vast. Er is vrij veel bewolking en zeker morgen kan daaruit enige regen vallen. De dagen daarna blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon schijnt slechts af en toe. De temperaturen liggen vrijwel de hele week rond de 6 graden en s'nachts vriest het over het algemeen niet. Tegen het einde van de week wordt het misschien weer iets frisser.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 MiddelD
D_tje maakte deze foto's nabij Middelburg...

 MiddelD2
...mooie rustieke foto's uit Zeeland.