'S. Kalou hoopt ook op rentree bij Feyenoord'

Gisteravond berichtten we al dat Feyenoord Dirk Kuijt een aanbod heeft gedaan voor een terugkeer naar Rotterdam-Zuid. Ook Salomon Kalou lijkt een rentree bij de ploeg van trainer Fred Rutten wel te zien zitten. Op Instagram steekt hij zijn mening in elk geval niet onder stoelen of banken en gaf aan hoop te hebben op een terugkeer.

Op dit moment staat Kalou bij het Duitse Hertha BSC onder contract, maar vertoeft in Equatoriaal Guinea, vanwege de finale van de Afrika Cup. Verscheidene Feyenoord-supporters vroegen de voetballer naar een reünie, waar hij niet onwelwillend tegenover stond.

In de periode tussen 2004 en 2006 speelde Kalou 67 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarin was hij goed voor 35 doelpunten. Vervolgens stak de Ivoriaan Het Kanaal over en ging voor Chelsea spelen. In diezelfde periode verliet ook Kuijt de Kuip en vertrok naar Liverpool.

Mocht het inderdaad tot een hereniging van K2 - zoals Kuijt en Kalou in de volksmond werden genoemd - komen, dan zal dat pas na de zomerstop zijn.


Salomon Kalou wordt overladen met vragen van Feyenoord-fans (Instagram)