PVV'er haalt uit naar scholier

De PVV komt weer met iets nieuws. Na brievenbuspissen, vrouwen mishandelen en zeer extreme uitspraken richting minderheden, kiest men er nu voor om scholieren uit te schelden op Twitter. PVV'er Machiel de Graaf reageert woedend op leerling Alan Roufs, die met ouderen een bezoekje heeft georganiseerd naar een moskee in de buurt.

Alan Roufs, die een opleiding tot sociaal cultureel werker volgt, had het idee om samen met ouderen op bezoek te gaan bij de plaatselijke moskee om de ouderen een evenwichtiger beeld van de islam geven. De student denkt dat veel ouderen een vertekend beeld van moslims hebben, omdat ze veel thuis zitten en alleen maar negatief nieuws via de media doorkrijgen.

Dit schoot echter in het verkeerde keelgat bij Tweede Kamerlid Machiel de Graaf, die eerder lijstrekker voor de PVV in de Eerste Kamer was. 'Wil deze naïeve scholier van onze ouderen afblijven met zijn cultuur-relativistische jatten? Ga je schamen, vlerk!', aldus Machiel. De moskee reageerde overigens erg enthousiast. 

De bewuste Tweet: