FOK! Wat een weer....Wolken en zon

Goeiemorgen! Ook gisteren vielen er weer winterse buien met alles erop en eraan. Regen, sneeuw, hagel en in het westen ook onweer. Vandaag valt er nog een enkele bui, maar daarna is het voorlopig gedaan met de buien en winterse perikelen. De nachten worden een stuk kouder en ook overdag haalt het kwik maar met moeite het vriespunt.

Vandaag lukt dat nog wel. Zeker langs de kust wordt het nog een graad of 5 met geregeld de zon erbij. Toch kan daar nog wel een enkele bui vallen en dan met name op de Wadden en in de Kop van Noord-Holland. Elders in het land blijft het op een lokaal buitje na, wel meest droog. In het zuiden en oosten komt er echter meer bewolking voor en kan het ook erg nevelig zijn. In die bewolkte gebieden komt het kwik niet veel hoger meer uit dan een graad of 3. Er staat niet zoveel wind vandaag.

De komende dagen zijn er perioden met zon en is het droog. In de nachten vriest het licht tot matig en overdag rond of iets boven 0.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Re1
KlapMongeaul zag een Reiger in actie! Arm muisje...

 Re2
...en tevreden over zijn vangst rust hij even uit.