Slet genaaid, beurs weg!

De politie van Wenen heeft een 25-jarige vrouw en haar 37-jarige handlangster opgepakt. Het tweetal beloofde geile mannetjes seks. Zodra zij hun broek op de enkels hadden, gingen de vrouwen er met hun portemonnee vandoor.

Het van origine Slowaakse duo verdiende eerst de kost als hoer. Omdat zij met het neuken telkens een schamele 25 euro verdienden, besloten zij op een gemakkelijkere manier hun brood te verdienen. Zo besloten zij in 2012 rijke kerels te beroven tijdens de seks.

Zo werden enkele heren beroofd in een obscure goktent. Terwijl zij op de gokkast bezig waren, boden de dames hun een drankje aan. Vervolgens werden zij uitgenodigd om de vrouwen op de plee uit te wonen. Maar zodra de broek in de wc op de enkels ging, beroofden de sluwe feeksen hen van hun portemonnee.

Een slachtoffer vertelde op deze manier 1.000 euro te zijn kwijtgeraakt. "Toen ik me realiseerde wat er aan de hand was, was zowel mijn beurs als de dame verdwenen", aldus het slachtoffer. Andere mannen zouden in hun huis zijn beroofd van hun kostbare spullen nadat de vrouwen hen hadden verdoofd met GHB.

Gelukkig heeft de Oostenrijkse politie hen eindelijk te pakken. De vrouwen konden worden gepakt nadat dna van hen was aangetroffen op sigarettenpeuken. In een geval had een van de sloeries haar schoen op de plaats delict achtergelaten.