Stel betrapt bij seks in gebouw Rabobank

De carrière van twee medewerkers van een kantoor in de Rabobank in het Nieuw-Zeelandse Christchurch verkeert momenteel in zwaar weer. Het stel is namelijk op heterdaad betrapt toen zij elkaar vrijdagavond op kantoor alle hoeken van het pand lieten zien.

De man en zijn langharige vriendin dachten die avond ongestoord hun gang te kunnen gaan. Helaas waren zij vergeten dat de kroeg tegenover het kantorencomplex geopend was. De kroeggangers gaven hun ogen dan ook goed de kost bij het verpletterende schouwspel.

Zo zagen de cafégangers hoe de naakte vrouw wijdbeens op een bureau ging liggen, waarna haar minnaar de geile blondine aan zijn spermaspeer reeg. Het personeel van Carlton Bar and Eatery besloot de verrichtingen van het stel te filmen en de beelden op internet te zetten. Een goede zet, want de foto's werden honderden keren gedeeld.

De Rabobank, die eigenaar is van het gebouw, zegt zich nu in het kruis getast te voelen om de foto's. Hun logo is namelijk overal te zien. Volgens de bank gaat het hier echter om een ander bedrijf, Marsh Ltd, dat een kantoor heeft in het gebouw.

Marsh Ltd neemt de zaak hoog op en zegt de daders inmiddels te hebben geïdentificeerd. Zij zullen op zijn minst een fikse uitbrander verwachten. Hebben ze geen goed verhaal, dan hangt hen ontslag boven het hoofd.