Uitslagen LCS week 2, dag 1

Gisteren zijn er weer wedstrijden in de LCS afgewerkt, met enkele pareltjes ertussen. Fnatic en ROCCAT namen het tegen elkaar op in één van de beste games tot nu toe. Unicorns of Love en GIANTS!, twee nieuwelingen op het hoogste niveau moeten ook de strijd aan met elkaar en SK Gaming nam het op tegen Gambit in de hoop ongeslagen te blijven.

League of Legends is een Multiplayer Online Battle Arena (MOBA). In het spel spelen twee teams met ieder vijf spelers met als doel de vijandige basis te vernietigen. Iedere speler heeft hierin een eigen positie: Toplaner, jungler, midlaner, ad carry en support. De beste teams van Europa spelen in de LCS, een twee-jaarlijks Europees Kampioenschap.

ROCCAT's line-up van links naar rechts: Overpow, Jankos, Nukeduck, Woolite en VandeR

ROCCAT begon goed aan de wedstrijd en wist de eerste drie dragons te pakken, maar Fnatic wist al snel de dominante rol over te nemen. Deze rol behield Fnatic erg lang, maar wist het maar niet af te maken. ROCCAT kwam volledig terug in de wedstrijd door enkele goeie plays van hun support VandeR. Door de perfecte wedstrijd van de Nederlandse Febiven en prachtige coördinatie met YellOwStaR, wist Fnatic in een later stadium alsnog de winst te pakken en blijft dus ongeslagen.

GIANTS! is ongeslagen tot het, het opnam tegen Unicorns of Love. Vooral de globale aanwezigheid van jungler Kikis zorgde ervoor dat de Unicorns met groot gemak over de Giants heen walsten.

Dan is er nog één ongeslagen team naast Fnatic, SK Gaming. SK's AD Carry FORG1VEN is zonder twijfel de beste AD van de eerste weken. Ook gisteren was hij weer foutloos, dit maal tegen Gambit Gaming.

SK's FORG1VEN met zijn favoriete champion, Lucian.

Uitslagen en tussenstand:
H2k - MeetYourMakers
Unicorns of Love - GIANTS!
Fnatic - ROCCAT
SK Gaming - Gambit Gaming
Elements - Copenhagen Wolves
(door op de wedstrijden te klikken kun je ze terugkijken)

  1. Fnatic (3-0)
  2. SK Gaming (3-0)
  3. GIANTS! (2-1)
  4. Elements (2-1)
  5. Unicorns of Love (2-1)
  6. ROCCAT (1-2)
  7. H2k (1-2)
  8. Copenhagen Wolves (1-2)
  9. Gambit Gaming (0-3)
  10. MeetYourMakers (0-3)
Fok!Team van de dag Afkomst Naam Team Tegenstander Champion
Top Freddy112 SK Gaming Gambit Lissandra
Jungle Kikis Unicorns of Love GIANTS! Rek'Sai
Mid Febiven Fnatic ROCCAT Xerath
ADC FORG1VEN SK Gaming Gambit Graves
Support YellOwStaR Fnatic ROCCAT Leona