Malori opnieuw beste tijdrijder in San Luis

De Italiaanse wielrenner Adriano Malori heeft de individuele tijdrit in de Ronde van San Luis gewonnen. De coureur van Movistar legde vrijdag de 17,4 kilometer door San Luis af in 20 minuten en 7 seconden. De Poolse wereldkampioen Michal Kwiatkowski eindigde op vier seconden als tweede, Hugo Houle uit Canada werd derde.

Malori, Italiaans kampioen tijdrijden, won vorig jaar ook al de rit tegen de klok in de Argentijnse etappekoers. In het algemeen klassement behield Daniel Diaz de eerste plaats. De Argentijn boekte zelfs wat tijdwinst op zijn Colombiaanse concurrenten Rodolfo Torres en Nairo Quintana, die respectievelijk 1.09 minuten en 1.25 achterstand hebben. De Ronde van San Luis eindigt zondag.