Sportblog: Ronaldo wisselt vriendin & schorsing na monsterzege

Elke week brengen we hier op FOK! het sportroddel- en randnieuws samen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kun je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Cristiano Ronaldo ruilt Shayk in voor nieuwe vriendin
Irina Shayk, tot voor kort de vriendin van Cristiano Ronaldo, ontbrak tijdens de uitreiking van de Gouden Bal. Dit zorgde voor de nodige speculaties, die naar nu blijkt, terecht waren. De voetballer en het model zijn niet langer een stel. Na een relatie van vijf jaar zou Ronaldo de relatie beëindigd hebben, omdat Shayk het niet zo goed met zijn moeder kon vinden, zo lezen we op prive.nl.

Maar we hoeven niet te treuren om Ronaldo. Volgens het roddelblad heeft hij alweer een nieuwe vriendin. Hij zou het aangelegd hebben met de 26-jarige Spaanse journaliste Lucia Villalon. De twee vierden een klein feestje op de terugweg na het FIFA-gala waar Ronaldo zijn derde Gouden Bal ontving.

Shayk lijkt ook niet stil te zitten. Ze wordt nu gelinkt aan worstelaar Dwayne Johnson. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de film Hercules. Daarin spelen de twee een aantal intieme scenes en die zouden zo goed bevallen zijn dat ze dat nu ook buiten het witte doek voortzetten.

Villalon deelde deze tweet vanuit het vliegtuig:

Slapstick op het ijshockeyveld
Mitchell Skiba van Alpena Flyers, dat uitkomt in de Midwest League in de Verenigde Staten, zorgde voor flink wat hilariteit. Hij moest na een overtreding het ijs verlaten en sloeg al balend zijn stick tegen de boarding. Dat was niet al te best getimed, want daarmee haalde hij zichzelf op een knap ongelukkige manier onderuit:


Au (Bron:YouTube)

Shaquille O’Neal aan de slag als agent
De sterke arm der wet is nog een stukje sterker geworden. In Florida is oud-bastketballer Shaquille O’Neal namelijk binnengehaald als vrijwillig politieagent. "Bij de politie werken is mijn roeping", vertelt O´Neal tegen de Miami Herald. "Twee van mijn ooms werkten als politieagent, terwijl mijn stiefvader sergeant was in het leger." De oud NBA-kampioen was eerder al werkzaam bij de politiekorpsen van Los Angeles en Tempe.

Graag zou Shaq sheriff worden, "maar ik moet onderaan de ladder starten", aldus de basketballer. Hij zal voorlopig niet in uniform te bewonderen zijn, want er is simpelweg nog geen uniform in zijn maat. Met 2,10 meter en een gewicht van 150 kilo weet zelfs niemand wat zijn officiële echte kledingmaten zijn. "En zijn schoenmaat is enorm, niemand kent de echte maat", aldus een woordvoerder van de politie van Florida. Voorlopig zal O'Neal dus alleen met de politiebadge op zijn eigen kleding rondlopen. Voorlopig is het de bedoeling dat hij alleen gemeenschapswerk zal doen als politieagent.

Coach geschorst na 161-2 overwinning.
Winnen en geschorst worden, dat zal niet veel coaches overkomen. Toch overkwam het Michael Anderson van Arroyo Valley High School. Anderson nam het met zijn meisjesteam op tegen Bloomingdale en slachtte ze af met 161-2. Dat viel bij de leiding van Arroyo in verkeerde aarde. Niet vanwege de sportieve prestatie, maar meer vanwege het onsportieve karakter daarvan. Anderson wist van te voren dat er een groot krachtsverschil tussen beide ploegen zou zijn maar toch gaf hij de coach van de tegenstander, Dale Chung, dat zijn team in ieder geval een helft vol gas zou gaan.

Na die helft stond er al een enorme score op de borden, daarna probeerde Anderson de score niet te ver op te laten lopen. Hij hield de beste speelsters op de bank en liet de schotklok helemaal uitspelen. Toch konden deze maatregelen de monsterscore niet verhinderen. Chung dacht het zijne over het grote verlies. "Ik ken Anderson al een jaar of zes. Hij is tactisch uitstekend, maar ethisch? Niet zo...". De taken van Anderson worden de komende twee wedstrijden waargenomen door zijn zoon Nicholas. Hij won zijn eerste wedstrijd met 80-19.

Li Na zwanger na ace van man
De Chinese Li Na had een bijzonder nieuwtje bij de openingsceremonie van de Australian Open. De winnares van de Australian Open in 2014 en finaliste in 2011 en 2013 onthulde in de Rod Laver Arena dat zij en haar man Dennis hun eerste kind verwachten. "Ik denk dat Dennis het goed gedaan heeft. Hij heeft een ace gemaakt", grapte Li Na, die in Melbourne regelmatig uitblonk met haar grappige en openhartige speeches. Vorig jaar september moest ze haar professionele loopbaan vaarwel zeggen, vanwege blessureleed.

Speler slachtoffer van elleboog scheidsrechter
Ellebooooog, ellebooooog, ellebooooooooooog van de week. Je kent het item van Hugo Borst vast nog wel. Deze week hebben we een opmerkelijke elleboog. Tijdens de Topklasse-wedstrijd tussen Barendrecht en Scheveningen strekte scheidsrechter Bronsvoort zijn armen en precies op dat moment passeerde Barendrecht-speler Van Gastel. Dat resulteerde in een onverwachte elleboogstoot in het gezicht van de speler. Gelukkig was Omroep West erbij.


De elleboog van de week (Bron: YouTube/Omroep West)

Buitenechtelijke bezemkastkind van Becker wordt model
Het was destijds een raar verhaal: Naar verluid had Boris Becker een slippertje met model Angela Ermakova in de bezemkast van een hotel. Het resultaat van het wipje was een dochter. De hele affaire koste de Duitser zijn huwelijk. Aanvankelijk erkende hij het kind niet, maar inmiddels heeft hij zijn dochter in de armen gesloten en hebben de twee een uitstekende band.

Ontkennen heeft ook weinig zijn voor de oud-tennisser aangezien dochter Anna sprekend op haar vader lijkt. De 14-jarige lijkt inmiddels een eigen carrière in de spotlights opgestart te hebben; ze is als model aan de slag. Dus we gaan Becker binnenkort veelvuldig langs de catwalk zien als trotse vader.

Uitdagend spotje van Suárez, Bale, James en Benzema
Luis Suárez is niet een van de meest geliefde voetballers op deze aarde. Je houdt van hem of je haat hem. En speciaal voor die haters heeft Adidas een reclamecampagne opgezet, die draait om waarom een aantal voetballers gehaat worden. Aan het feit dat Suárez zich een aantal keren flink misdragen heeft op het veld, wordt voor het gemak maar buiten beschouwing gelaten, maar dat terzijde.

Adidas heeft het spotje gemaakt met 'Target man' Suárez samen met 'Hero' Bale, 'Golden Boy' Rodriguez en 'Hip Hop VIP' Benzema. Met flitsende beelden dagen ze de kijkers uit, uiteraard om zelf een paar van die glimmende muiltjes te kopen.


There Will Be Haters (Bron: YouTube/AdidasFootball)