Scorsese, DeNiro en DiCaprio in The Audition (short)

Martin Scorsese staat bekend als een regisseur die vaak samenwerkt met een selecte groep acteurs, vaak met een Italiaanse achtergrond, wat niet zo verrassend is. In The Audition zien we twee van zijn favorieten voor het eerst samen in deze korte film, waarvan de titel voldoende onthult.

Robert DeNiro en Leonardo DiCaprio doen auditie voor dezelfde rol in deze korte film, die werd geschreven door Terence Winter (The Wolf of Wall Street) en geproduceerd door Brett Ratner (Hercules, Horrible Bosses). Maar in feite is het een belachelijk dure reclamecampagne voor twee nieuwe Aziatische casino's, te weten Studio City in Macau, China en City of Dreams in Manila, Filipijnen. 

De acteurs spelen zichzelf, net als Scorsese. Maar wat interessanter is om te weten, is dat de acteurs voor hun tweedaagse optreden maar liefst 13 miljoen dollar per persoon in ontvangst namen. Het budget voor deze korte film was 70 miljoen dollar naar verluidt, maar een woordvoerder van Melco Crown beweerde dat deze bedragen foutief waren en niet openbaar zijn gemaakt. 

Ze hebben er in ieder geval een leuke trailer op nagehouden. Een releasedatum is nog niet bekend.