Eigen realityserie voor de Roelvinkjes

Dries Roelvink en zijn gezin krijgen een eigen realityserie. De reeks De Roelvinkjes wordt vanaf 17 februari uitgezonden op RTL 5, laat de zender weten.

Er is van alles gebeurd de afgelopen tijd in het leven van Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoon Dave. De affaires rond Dave hebben het gezin niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken.

Paul Cormont, programmadirecteur RTL 5: "Reality met een maatschappelijke twist is een richting die we met de zender steeds meer opzoeken. Het is geen geheim dat sommige van de uitdagingen waar de familie voor komt te staan met zoon Dave, zaken zijn waar meerdere ouders tegen aan lopen."

De serie laat zien hoe Dries als zanger aan de weg timmert, terwijl hij samen met zijn vrouw en zijn ex-vrouw probeert Dave op het juiste pad te houden. Ook Daves jongere broer Donny werkt aan de serie mee. Hij is zeventien jaar oud, gaat naar school, en heeft een bijbaantje en een vriendin.