New Nintendo 3DS en Majora's Mask komen 13 februari

In uitgelekt GameStop-reclamemateriaal is de release date van New Nintendo 3DS te zien, de derde versie van het Nintendo 3DS-systeem. De lancering zou vergezeld gaan met de remake van Majora's Mask en Monster Hunter 4 Ultimate.

Update: Tijdens de Nintendo Direct van vandaag zijn de geruchten bevestigd met vele extra's. Ten eerste: New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL worden inderdaad uitgebracht. Om deze lancering te vergezellen, worden ook de games The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D en Monster Hunter 4 Ultimate gelanceerd. Voor Majora's Mask 3D komt ook een speciale versie van de New Nintendo 3DS XL. De onthulling hiervan vind je hieronder. Majora's Mask is voorgeïnstalleerd op deze speciale versie van New Nintendo 3DS XL. Een adviesprijs is niet gegeven.

 

Origineel: Hoewel het nog om een gerucht gaat, kan het zomaar kloppen. Zo is Nintendo in Europa de laatste weken bezig geweest met het verspreiden van een speciale versie van de New Nintendo 3DS. Daarnaast is er vandaag een Nintendo Direct, waar de kans groot is dat hier meer over verteld wordt.

Tot die tijd is het uiteraard nog een gerucht, dus neem het nieuws met een korreltje zout.

Reclame 3DS New