Beelden huilende Chrissy Teigen gaan viral

Even nadat de camera's inzoomden op het geëmotioneerde gezicht van Chrissy Teigen zijn de beelden een hit geworden op social media.

Het model kon haar tranen moeilijk bedwingen toen haar man John Legend een Golden Globe in de wacht sleepte voor zijn lied bij de film Selma. Teigen had niet gerekend op de camera's en de wat ongelukkige momentopname zorgde voor hilariteit op Twitter.

"Sorry dat ik niet geoefend heb op mijn huilgezicht ok?", snauwde ze al snel nadat velen grappen maakten over het beeld van haar huilende gezicht. "Wanneer mensen de foto van de baby die op John Legend lijkt naar Chrissy Teigen sturen", zo verklaarde iemand de gezichtsexpressie. "Als je moeder je aan het huilen maakt en dan zegt 'doe normaal' in het openbaar", merkte een ander op.

Teigen kon de reacties uiteindelijk wel waarderen en plaatste zelf nog een foto op Instagram waar ze het inmiddels bekende beeld nog eens probeerde na te doen samen met haar prijswinnende man. Met nog enkele andere foto's liep ze duidelijk over van blijdschap voor haar man. "Ik ben in mijn leven nog nooit zo trots geweest."