Eerste teaser trailer voor Ant-Man

Het wordt een vol jaar voor Marvel-fans. Naast een nieuwe Fantastic Four uit de stal van FOX brengt Marvel Studios zelf een handvol tv-series en opnieuw twee bioscoopfilms uit. Nadat we zijn bijgekomen van Age of Ultron zal Ant-Man de bioscopen gaan bestormen, waarvoor vannacht een eerste teaser trailer is vrijgegeven.

Wat opvalt aan de trailer is dat er eigenlijk niet zo heel veel wordt getoond, maar dat is niet ongebruikelijk voor een teaser. De video laat zien hoe Hank Pym (Michael Douglas) de meesterdief Scott Lang (Paul Rudd) benadert om "de Ant-Man te worden", zonder al te duidelijk toe te lichten wat het betekent. Het Ant-Man kostuum komt goed in beeld en er zijn fragmenten te zien van Lang in de outfit in verkleinde vorm.

Ant-Man is vanaf 6 augustus te zien in de bioscoop. Naast Douglas en Rudd zien we ook Evangeline Lilly, Corey Stoll, Judy Greer en Bobby Cannavale. Bekende personages uit het Marvel Cinematic Universe tonen ook hun gezicht: Hayley Atwell (vanaf deze week te zien in Agent Carter) zal als Peggy Carter langskomen en John Slattery speelt (na Iron Man 2) opnieuw de oudere Howard Stark. De film, waarvan de opnames voor de feestdagen zijn afgerond, is geregisseerd door Peyton Reed, die het stokje van Edgar Wright overnam toen deze om creatieve redenen zijn positie neerlegde. Het scenario is van Adam McKay en Paul Rudd op basis van een verhaal door Edgar Wright en Joe Cornish.