Prince Jackson zet de bloemetjes buiten

De zeventienjarige Prince Jackson heeft zich met het geld van zijn overleden vader Michael een heel luxe lifestyle aangemeten. NY Post dook in het leven van de oudste zoon van de overleden popster.

Prince is nauwelijks meer thuis bij zijn grootmoeder Katherine te vinden. In plaats daarvan houdt hij er meerdere vriendinnetjes op na, neemt liedjes op met zijn nieuwe vriend Justin Bieber en koopt peperdure sieraden. "Bij zijn familie kan Prince niet terecht, die zijn druk met hun eigen zaken en hebben geen tijd voor hem", vertelt de bron.

Prince is samen met zijn zus Paris en jongste broer Blanket erfgenaam van het fortuin van Michael, dat wordt geschat op 1 miljard dollar. Hij krijgt elke maand een toelage van 66.000 dollar. Dat weet hij zonder problemen uit te geven tijdens het stappen in Hollywood, het onderhouden van vriendinnetjes en het rondreizen over de wereld, aldus de bron.

Een nieuwe vriend van de tiener is Justin Bieber, die ook in Calabasas woont. Samen staan ze onder de invloed van bokser Floyd 'Money' Mayweather Jr., die een paar jaar terug is veroordeeld voor het mishandelen van een ex. De bokser geeft hen advies over vrouwen. Mayweather zou de drijvende kracht zijn achter de liedjes die Prince en Justin samen opnemen. Er zou zelfs een album in de maak zijn van het duo.

De familie hoopt dat Prince's lifestyle en het daten met meerdere meiden tegelijk hem niet in de problemen zal brengen.