'Kevin en Josje gaan samenwonen'

De Belgische acteur Kevin Janssens en de Nederlandse K3-zangeres Josje Huisman gaan samenwonen. Dat heeft een vriend van het stel aan het Vlaamse weekblad TV familie onthuld.

Het koppel deed onlangs mee aan het Vlaamse dansprogramma Dansdate. "De finale hebben ze dan misschien niet gewonnen, maar op liefdesgebied hebben ze wel gescoord", zegt de bron. De twee hadden het de afgelopen maanden zo druk dat ze uit elkaar begonnen te groeien, maar de deelname aan Dansdate bracht hen dichter bij elkaar.

Volgens de vriend was de show een kantelpunt in hun relatie en hebben ze kort daarna besloten te gaan samenwonen. Ze zouden de perfecte locatie hebben gevonden in Berchem bij Antwerpen. De twee zijn momenteel bezig met de inrichting. Voorlopig houden ze ook allebei nog hun eigen woning aan.

Onlangs hintte de 28-jarige Josje op social media al over de verhuizing met een selfie vanuit een bestelwagen. "Die zat vol spullen en kleding uit haar appartement", weet de bron. Die zegt dat het voor Josje niet snel genoeg kan gaan. Bij de 35-jarige Kevin gaat het wat trager. "Vanwege zijn drukke agenda kan hij niet veel tijd vrijmaken."